Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren
Blog

Mediterranean winter look

2022-01-15

styling stories Max Mara madame icon coat mediterranean winter Ibiza wear look outfitpost stylingstories.nl
styling stories Max Mara madame icon coat mediterranean winter Ibiza wear look outfitpost stylingstories.nl

styling stories Max Mara madame icon coat mediterranean winter Ibiza wear look outfitpost stylingstories.nl
 

Hier op "The Magic Island" pik je nog al eens één of twee levenslessen op. Ze komen zo nu en dan op je pad en openbaren zich op het moment als je ze nodig hebt. Vaak net wanneer denkt dat je lekker bezig bent, dan bamm, een reminder dat het anders kan, of in dit geval anders moet. Het is grappig, want één van de dingen die ik mezelf had voorgenomen om te doen, was ontspullen, maar inmiddels puilt mijn kleine kast uit, omdat ik alles maar hierheen blijf slepen. Dus dacht ik dat ik dat voornemen maar beter kon wegstrepen, want niet voor mij weggelegd. Niet wetende dat ik dat júist aan het doen was. Mijn fijne spullen en kleding hangen en liggen inmiddels op grijpafstand. Het gaat om de spullen die achter zijn gebleven, díe moet ik ontspullen. Een jaar of 8 geleden ben ik begonnen met het opbouwen van een capsule collectie. Inmiddels heb ik aardig wat pareltjes weten te verzamelen. De key is om te proberen zo min mogelijk te kopen en dat bleek voor mij, zeker in het begin, de grootse uitdaging. Want waar begin je eigenlijk als je een kleinere collectie aan kleding en accessoires wilt gaan opbouwen? Mijn advies zou nu zijn (maar ook ik heb het the hard way moeten leren) begin met rigoureus opruimen van je kledingkast. Marie Kondo style.. no sparkles, no joy, bye bye.. En geloof me, dat kan ik goed!! Bij een ander dan hè :)) Mijn kast heb ik welgeteld in 8 jaar tijd één hele keer grondig uitgemest. Dat was een Insta live sessie tijdens de eerste lockdown. Veel artikelen heb ik inmiddels verkocht, weggegeven, of hangen nu in een andere kast. En met dat laatste ga ik nu ook korte metten maken. De rest wat er nog hangt (een aantal hoog- winter dingen) draag ik wanneer ik in Nederland ben. Maar de rest rest, wat nog in die ene kast hangt en wat overblijfselen van wat ik dus niet draag, geeft me dus geen sparks, geen joy en moet weg! En daar ga ik heel binnenkort mee aan de slag. Onder het mom van practice what you preach ga ik een sale houden van alle kleding waar ik afscheid van móet nemen, en wat er overblijft wordt gedoneerd. Het moet, omdat het goed en gezond is om afscheid te nemen van dingen die je niet meer dienen. En die laatste woorden, noem het een levensles..kunnen op diverse manieren bij je resoneren, bij mij kwam het hier op neer. Hoop dat ik je vandaag heb geïnspieerd om  hetzelfde te doen, zodat je ruimte kunt creëren in je kast en iets leuks kan scoren van mijn closet sale :)


Zonnebril: Celine model Edge2
Mantel: Max Mara model Madame
Sweater: Humanoid
Jeans: Rag & Bone
Mocassins: CHANEL
Tasje: DIOR
 
Tags:chanel mocassins max mara madame dior look mediterranean winter Ibiza streetstyle,blog