Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren
Ask away


 

Let's connect

We leven in een tijd waarin mensen zoeken naar meer diepgang en connectie. Ik merk dat het bij mij persoonlijk ook speelt. Automatisch vraag je dan ook aan de mensen om je heen of het bij hen aan de orde is en ik kan je melden: dat blijkt 9 van de 10 keer het geval.

 

 

Echt en authentiek

Er is ook meer behoefte aan coaching. Het lijkt erop dat mensen verloren raken in wat ze zien op sociale media, al die mooie plaatjes van ogenschijnlijk perfecte levens. Er ontstaat een behoefte aan authenticiteit, aan een ander beeld en geluid. Waarbij niet alles mooier gemaakt wordt dan het is, maar minder opgepoetst, open en eerlijk. Een echt beeld kortom, waarmee je je veel beter en makkelijker kunt identificeren. Eerst dacht ik dat het lag aan mijn leeftijdsgroep (40+, midlife en zo...), maar ik merk dat die behoefte aan authenticiteit ook speelt in oudere en jongere leeftijdsgroepen. En aangezien ik oud ben voor de jongeren en jong ben voor de ouderen en me daardoor in het midden begeef, denk ik dat ik dat andere beeld en geluid kan bieden.

 

Ask the expert

Dit jaar werk ik 10 jaar als zelfstandig ondernemer. Tel je daar mijn jaren in loondienst bij op dan zijn dat 28 jaren waarin ik uitgebreide ervaring opdeed in de modebranche als salesmanager, agent en fashionstylist – sinds een jaar is daar mijn nieuwe niche interieurstyling bijgekomen. Op mijn 40e (inmiddels alweer wat jaren geleden) begon ik mijn opgedane kennis over te dragen als educator aan een Styleschool. Fun om te doen en heerlijk om anderen te zien groeien. Tijdens covid ben ik naar het buitenland verhuisd en werk ik regelmatig op afstand. Prima te doen! En toch mis ik soms de diepgang en connectie waarover ik het eerder had.

 

ASK AWAY

Hierdoor is het volgende idee ontstaan: de lancering van mijn nieuwe dienst ASK AWAY.

ASK AWAY is de tool waarbij je een één-op-één sessie met mij boekt. Tijdens die sessie kun je al jouw stylingvragen aan mij stellen. We hoeven niets onbesproken te laten en geloof me, geen enkele vraag is mij te gek. Jouw vragen kunnen uiteenlopen van 'hoe vind ik mijn stijl terug' en 'hoe kan ik mijn kledingcollectie op orde krijgen' tot 'ik wil mijn woonkamer re-stylen, maar ik heb geen flauw idee hoe ik moet beginnen'. Modevragen, lifestyle perikelen, interieurkwesties, vragen over ouder worden en beautyadvies, mijn professionele stylingadvies stopt niet bij de buitenkant alleen. Tijdens de één-op-één sessie komen al jouw vraagstukken aan bod en voorzie ik je van uitgebreid en gepersonaliseerd advies.

 

Voor jou gemaakt

Een mooie uitstraling komt van binnen. Een fijne kledingstijl of een mooi huis kan daar op een geweldige manier aan bijdragen. Ik kijk graag met je mee, in de verschillende kamers van je huis, van je woonkamer tot aan je kledingkast. En dat werkt het beste via een Facetime sessie. Voel je hier wat voor? En wil je géén knip- en plakwerk (dat zie je al genoeg op social media) of een one-size-fits-all stylingadvies, maar een hoop nieuwe inspiratie en frisse ideeën die aansluiten op jouw persoonlijke leefbehoefte? Stuur mij een berichtje via DM of de contactpagina van de website www.stylingstories.nl en ik deel mijn kennis heel graag met je. Zodat de stijl van jouw kleding en/of de inrichting van jouw huis weer echt een weerspiegeling wordt van wie jíj bent. Je ontvangt de tips, een moodboard en mijn persoonlijke favorieten in je inbox, daarmee kun je zelf aan de slag. Maak de connectie, zoek die verbinding op: van kledingstijl en inrichting, naar THUIS in je lijf en huis.

 

Wat kun je verwachten

Tijdens onze Zoom of Facetime sessie van ongeveer een uur (extra tijd wordt niet in rekening gebracht) bespreken we jouw stylingwensen. Alle vragen die aan bod zijn gekomen en behandeld zijn bundel ik door middel van een tips&tricks list op te stellen en een moodboard te maken. Je krijgt dus een opsomming van hetgeen we besproken hebben alsmede een visionboard, zodat je met een hoop inspiratie het nieuwe seizoen in kan gaan.

De kosten hiervoor zijn €375,- ex. BTW Het bedrag dient voorafgaand te worden overgemaakt en de afspraak wordt hierna bevestigd.

Als je de dienst wilt uitbreiden met directe shoplinks (maximaal 15 artikelen) kan dat ook, dan zijn de kosten €475,-

 

LET'S CREATE YOUR STORY 

 

Contact