Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren
Blog

To do or not to do...

• Follow up •

2022-04-03

Sabrina Styling Stories botox stories wel of niet


 
De follow up van mijn laaste blogpost

Mijn beslissing vormde zich al redelijk snel na het lezen van al jullie reacties. Maar toch in plaats van die meteen te delen liet ik er een poos overheen gaan zodat ik het even goed kon laten bezinken. Daarnaast had ik me ook al voorgenomen om minder gebruik te maken van Instagram. En als je minder wordt beïnvloed door perfecte plaatjes heeft dat wel degelijk effect. In mijn geval heb ik het vermoeden dat ook mijn hormoon levels sterke invloed hebben over hoe ik me voel en als ik dan mijn spiegelbeeld zie, dan wordt dat gevoel ook nog eens bevestigd. Deze post typ ik onderweg naar huis (Ibiza) met de verse herinnering aan een heerlijk Paasweekend met vrienden en familie. Een beetje gaar van al het feestgedruis en vast wat diepere groeven hier en daar. Maar ready to take on the world! Ik voel me goed van binnen en hopelijk straalt daar iets van naar buiten. Een strakkere huid zou daar aan kunnen bijdragen, maar als ik me zo voel dan hóeft dat dus niet. En ja, ik begrijp, het een kan makkelijk naast het ander leven, want het is een kwestie van perceptie, immers "beauty is in the eyes of the beholder' Maar op dit moment boeit mijn spiegelbeeld me niet zo meer. Ik wil mezelf gewoon niet zó serieus nemen. Ik voel dat het mijn tijd (nog) niet is om over te stappen op invasieve maatregelen zoals het wegprikken of fillen van rimpels. Maar ben wel voornemens om zachter te worden in mijn oordeel, niet dat ik zo oordeel over anderen, maar over mezelf. Misschien de de zachtheid op te zoeken om te zien wat ik wel bij een ander kan zien, namelijk de features die er net zoals de flaws mogen zijn. Er is in ieder geval een mooi gesprek op gang gekomen, op een positieve manier, waar er ruimte was voor ieders inzicht. En dat op zich is nog altijd mooier dan welke gladde huid dan ook en omdat het één het ander niet hoeft uit te sluiten, zeg ik niet nooit, maar nu niet..

Liefs Sabrina


Sabrina Styling Stories Personal stylist personal shopper Nederland Ibiza blog about beauty persoonlijkSabrina Styling Stories Personal stylist personal shopper Nederland Ibiza blog about beauty persoonlijk

Sabrina Styling Stories Personal stylist personal shopper Nederland Ibiza blog about beauty persoonlijk
Images: Kristel van Herpt

"Eén zwaluw maakt geen zomer" die uitdrukking spookt al sinds gisterenmorgenvroeg door mijn hoofd. Niet omdat die paar mooie lentedagen nu overschaduwd worden door slechter weer, nee door iets heel anders. Het weekend begint bij mij vaak met het uitgebreid wassen van mijn haren en tijdens het föhnen zag ik inmiddels zoveel grijze haren dat ik ter plekke besloot ze er niet meer uit te trekken. Ineens flitste mijn toekomstige zelf door mijn gedachten en dat was een grijze oude vrouw en die gedachte drukte ik weg door te zeggen "een paar grijze haren maakt geen oma", wat ik wel een grappig gevonden draai vond aan de originele uitdrukking. Ik weet het niet hoor, misschien is het het zomerseizoen wat in de lucht hangt, of misschien is het midlife, maar er komt een soort crisis aan, een persoonlijke oppervlakkige "ik word oud" crisis. want naast grijze strengen haren, ontdek ik ook wekelijks een nieuwe rimpel. Ik probeer ze wat gladder te strijken door gezichtsbehandelingen, wat heus wel een beetje werkt. Maar als ik nu advies vraag bij de schoonheidsspecialisten komen ze zelf met de suggestie van een botoxje hier en een fillertje daar.  Mijn huid heeft hier ook meer te verduren dan in Nederland, het tekent meer heb ik het idee. Of misschien is het gewoon dat ik meer tijd heb om in de spiegel te kijken. Anyway, om maar open en eerlijk te zijn: Ik.Baal.Dat.Ik.Er.Ouder.Uit.Ga.Zien. Zo, there, I said it! En please begrijp me niet verkeerd, ouder worden vind ik geen enkel probleem, heel erg graag zelfs. Maar dat verval, wat ook nog eens met een rapper tempo gaat dan ooit..., pfff, confronterend en soms ook best frustrerend. Als je me al even volgt dan weet je dat het altijd mijn wens was om natuurlijk ouder te worden. Maar ik besef nu dat dat makkelijk praten was door mijn 5 jaar jongere zelf. Nog steeds overheerst mijn idee om niet te gaan sleutelen, prikken of fillen aan mezelf, maar ik vraag me steeds meer af, why not help de natuur een handje. Een soort engeltje en duiveltje op mijn schouders zeg maar en ik weet inmiddels niet meer welke stem van het engeltje is en welke van het duiveltje. Dus ja, daar sta ik, op die tweesplitsing, ga ik voor een beetje botox tussen de wenkies of blijf ik bij mijn eerdere standpunt. En voordat je gaat zeggen dat iedereen vooral moet doen waar die zelf blij van wordt, I've heard that one before. Maar een interessante kijk, of een gedeelde ervaring, daar ben ik heel benieuwd naar. Deel je die met me, zo op deze zondagmiddag, het is namelijk toch geen weer vandaag..

XOXO Sabrina

Jouw reactie kun je via Insta DM sturen @sabrinastylingstories
Of via de contact button van deze website
(uiteraard houd ik jouw mening, ervaring anoniem)
 
Tags:sabrina stylingstories beauty about botox fillers ,blog