Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren
Blog

Dohtt Elite: Zodiac signs

2015-11-05

DohttLogo

 

Dohtt fine jewellery Zodic Signs by BlogForShops

 

Dohtt elite line by BlogForShops

 

Ben jij net als ik ook zo gefascineerd door zodiac signs? Soms vraag ik tijdens een gesprek (met iemand die ik net leer kennen) wat zijn of haar sterrenbeeld is. En tijdens het tikken van deze woorden zie ik in hoe tofu dat klinkt! Anyway..., mijn hunch blijkt vaak de juiste te zijn. Zo gaat mijn hart sneller kloppen van een Stier met zijn vastberadenheid en betrouwbaarheid. En die Vissen dan, zo heerlijk relaxed en openminded, dromers zijn ze en ik droom graag met ze mee. Ook mag ik me gelukkig prijzen met Schorpioen vriendinnen, met hun charisma en passie! En dan mijn sterrenbeeld, Leeuw...en ik ben een èchte, met al haar (on)deugden. Trots als een Leeuw show ik graag waar mijn sterrenbeeld voor staat met een kettinkje uit de Elite lijn van Dohtt. Deze lijn bestaat uit fijne kettinkjes en armbandjes met alle zodiac signs. De dame achter het label Dohtt, Peggy, heeft naast een passie voor sieraden ook een passie voor mode. Kijk op de website van Dohtt voor jouw eigen Zodiac teken en ontdek jouw karaktereigenschappen en wie weet, vind je ook nog een leuk kledingstuk om erbij te combineren!

 

Des'ree: What's your sign?

 

What's your sign, do you know?

Let me guess, you're Scorpio

What's your rising?

Where's your moon?

Scorpios are pretty cool 

 

«    www.dohtt.com    »

 

 

Tags:,styling